010 - 84 33 890 info@falconts.nl

Bouwopruimers

Home > Diensten > Bouwopruimers

Bouwopruimers

Een nette bouwplaats en ondersteuning voor uw team

Bouwopruimers inhuren, een goed idee!

Heeft u bouwopruimers nodig om uw bouwplaats netjes en opgeruimd te houden? Falcon TS helpt u met het halen van uw deadline door ervoor te zorgen dat uw medewerkers ongestoord en veilig kunnen werken.
 
Een goede bouwopruimer maakt echt het verschil als het gaan om ondersteuning van uw team. Timmerlieden, bouwvakkers en andere medewerkers die actief zijn op uw bouwproject kunnen goed doorwerken als zij verzekerd zijn van de juiste ondersteuning.
 
Een schone en opgeruimde werkplaats is bovendien niet alleen een visitekaartje voor uw bouwplaats. Het is tevens een noodzaak in het kader van veiligheid.
 
Verder zorgt een nette, opgeruimde bouwplaats voor een aangename werksituatie en biedt deze meer overzicht voor uw medewerkers.
Bouwopruimers diensten Falcon TS
Neem direct contact op voor een afspraak of offerte voor bouwopruimers

Bouwopruimers zorgen voor een prettige werkplaats

 
Onze bouwopruimers voelen zich verantwoordelijk voor een groot deel van het proces op uw bouwplaats. Ze spelen dan ook een belangrijke rol in een succesvol verloop van uw project. Hun opruimwerkzaamheden beperken zich niet alleen tot het slopen en afvoeren van puin. Ze zorgen er ook voor dat uw gereedschap netjes wordt opgeruimd, de werkkeet goed wordt onderhouden en hekken worden geplaatst en afgevoerd. Voor hen staat de veiligheid van uw medewerkers bovenaan.
 
Heeft u een lopend renovatieproject? Onze bouwopruimers zorgen tevens voor het schoonmaken van uw trappenhuis en glasbewassing. Verder zijn ze altijd bereid samenhangende en assisterende opdrachten uit te voeren voor én met uw medewerkers.

De diensten van onze bouwopruimers

 

  • Het afvoeren van puin
  • Het opruimen van gereedschap
  • Het plaatsen en afvoeren van hekken
  • Het schoonmaken van trappenhuizen bij renovaties
  • Het reinigen/wassen van ramen en beplating
  • Het assisteren van uw medewerkers
  • Het opruimen van de bouwkeet

Het voordeel van het inhuren van bouwopruimers

 
Bouwopruimers nemen u en uw medewerkers een stuk zorg uit handen door uw bouwplaats netjes en overzichtelijk te houden. Een positief gevolg van een dagelijks goed onderhouden bouwplaats is natuurlijk dat uw medewerkers prettiger werken in een opgeruimde omgeving. Maar dat is niet het enige voordeel van het inhuren van bouwopruimers. Want ervaring leert dat een goed onderhouden bouwplaats er tevens voor zorgt dat uw eigen medewerkers geneigd zijn om ook alles netjes en overzichtelijk te houden.
 
Een opgeruimde werkkeet, gereedschap dat niet overal rondslingert en geen rondslingerend puin werkt nu eenmaal motiverend om de situatie zo te houden. Dat zorgt er bovendien voor dat uw medewerkers zich echt volledig kunnen concentreren op hun werkzaamheden.

Bouwopruimers inhuren voor uw bouwplaats

 
Wilt u graag gemotiveerde en ervaren VCA gecertificeerde bouwopruimers inhuren voor uw bouwplaats? Falcon TS biedt direct de oplossing. Wij stellen hoge eisen aan onze medewerkers. Zij weten dan ook exact wat echt van belang is. Neem voor meer informatie contact op of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor bouwopruimers met pit!

ADRES
Olympiaweg 28A
3077 AL Rotterdam
TELEFOONNUMMER

E-MAILADRES

}
OPENINGSTIJDEN
Maandag - Vrijdag
07:00 - 18:00
Zaterdag - Zondag
BEDRIJFSGEGEVENS
KvK-nummer: 81501536
Btw-nummer: NL862117446B01
WEBNAVIGATIE
Home

Diensten

Akoestische paalcontrole

Bouwkundige metingen

Bouwkundige vooropname

Bouwopruimers

DLP / R-DLP

Funderingscontrole

Heitoezicht

Maatvoering

Trillingsmeting

Projecten

Over ons

Nieuws

Vacature

Contact

falcon technical services logo

E-mail ons