010 - 84 33 890 info@falconts.nl

Over ons

Home > Over ons

Falcon Technical Services, betrouwbare partner voor bouwprojecten

Wij staan bekend om onze kennis, expertise en voordelige tarieven

De scherpe blik van Falcon Technical Services

Falcon TS is een expert op het gebied van zeer uiteenlopende facetten van bouwprojecten. Als het gaat om werkzaamheden voor de bouwsector zijn wij dan ook uw ideale partner.
 
Wij staan bekend om onze kennis en expertise, maar ook om onze voordelige tarieven. Door onze diverse diensten te combineren en goed te organiseren kunnen wij snel handelen en onze werkzaamheden scherp offreren. Wij streven altijd naar een langdurige relatie en de kwaliteit van onze diensten is zeer hoog.
 
Met een uitstekende waarneming en een scherpe blik zien onze medewerkers details die van belang zijn en houden ze een uitstekend overzicht. Daarmee doen wij onze naam eer aan: tenslotte staat de valk bekend om zijn snelheid, kracht en scherpe blik.
Falcon Over ons Falcon TS

Falcon TS, een betrouwbare partner

Betrouwbare partner Over ons Falcon TS
Als onafhankelijke partij in diverse diensten in de bouwsector bieden wij een vakkundige en zelfstandige uitvoering van diverse belangrijke zaken voor uw bouwproject.
 
Toezicht, controle en monitoring zijn daarbij onze belangrijkste kernactiviteiten. Wij kiezen voor een uitgebreid diensten pakket om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen, ook met het oog op de toekomst.
 
Onze diensten zijn er dan ook op gericht problemen die vaak pas in de toekomst tot uiting komen tot een minimum te beperken.
 
Met ons diensten aanbod zijn wij een unieke speler in Nederland. Door onze uitstekende service zijn wij een graag geziene partner met vele goede recensies. Onze klanten blijven vaak klant en weten ons altijd te vinden voor een nieuwe opdracht.

Hoge kwaliteit en uitstekende medewerkers

Om een goede partner te kunnen zijn voor onze klanten en een uitstekende kwaliteit te kunnen bieden kijken wij scherp naar wie wij inzetten voor onze opdrachten.
 
Onze medewerkers hebben dan ook allemaal een professionele manier van werken en maken onderdeel uit van een enthousiast en vriendelijk team. Elke medewerker van Falcon TS is bovendien VCA gecertificeerd. Zo kunt u altijd vertrouwen op een prettige samenwerking, uitstekend verzorgde rapporten, snelle reacties en misschien nog wel het belangrijkst: afspraken die altijd worden nagekomen.
 
Zoekt u een betaalbare bouw dienstverlener die snel, vakkundig en betrouw baar is en scherpe prijzen biedt? Neem dan contact met ons op. Wij zetten ons graag in voor uw bouwproject.
Hoge kwaliteit medewerkers Falcon TS

Over Ons

ADRES
Olympiaweg 28A
3077 AL Rotterdam
TELEFOONNUMMER

E-MAILADRES

}
OPENINGSTIJDEN
Maandag - Vrijdag
07:00 - 18:00
Zaterdag - Zondag
BEDRIJFSGEGEVENS
KvK-nummer: 81501536
Btw-nummer: NL862117446B01
WEBNAVIGATIE
Home

Diensten

Akoestische paalcontrole

Bouwkundige metingen

Bouwkundige vooropname

Bouwopruimers

DLP / R-DLP

Funderingscontrole

Heitoezicht

Maatvoering

Trillingsmeting

Projecten

Over ons

Nieuws

Vacature

Contact

falcon technical services logo

E-mail ons