010 - 84 33 890 info@falconts.nl

Zuid Holland

Nummer 1 Bouwdiensten in uw regio

Home > Werkgebied > Zuid Holland

Werkgebied Zuid Holland

Onze diensten uitgevoerd in uw regio

Projecten in Zuid Holland

Bouwkundige vooropname, Bouwopruimers, Deformatiemeting, DLP / R-DLP, Funderingscontrole, Heitoezicht, Hoogtemeting, Maatvoering, Trillingsmeting, Scheurmeting of Akoestische paalcontrole.

Gaat u binnenkort starten met een nieuw bouwproject in Zuid Holland en u bent opzoek naar deze diensten, dan bent u bij Falcon TS op het juiste adres!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Klik dan op ‘Start Website’ voor een volledig overzicht van onze diensten, of vraag direct een offerte aan!

Falcon TS in Zuid Holland

Rotterdam is onze thuisbasis en daarom is Falcon TS zeer actief in de regio Zuid Holland. Zuid Holland is de laatste jaren volop in ontwikkeling.
 
Ons aandachtsgebied strekt zich uit van Lisse tot Oude-Tongen en van Den-Haag tot Schoonhoven. Alle steden binnen dit werkgebied kunnen ook op onze diensten rekenen.
 
De werknemers van Falcon TS wonen verspreid door heel het land. Daarom zijn wij snel ter plekke en kunnen wij onze tarieven laag houden.
 
Heitoezicht, trillingsmeting en akoestische paalcontrole, met name deze diensten zijn in Zuid Holland prominent vertegenwoordigd.
 
Kunstenpand Rotterdam, Palestijn Vlek Zoetermeer, Leemanstoren Den-Haag, Wilgenrijk Maassluis en Vopak Optimus 2 Botlek zijn enkele projecten waar wij onze medewerking aan hebben verleend.
zuid holland werkgebied heitoezicht paalcontrole

Start u met een bouwproject in Zuid Holland? Dit kunnen wij allemaal voor u kunnen betekenen!

Bouwkundige vooropname

We beginnen met het vastleggen van de huidige staat van de aangrenzende belendingen d.m.v. een bouwkundige vooropname, een hoogtemeting of deformatiemeting en eventueel een scheurmeting. Door deze diensten toe te passen bent u verzekerd van een officieel rapport waarin de staat van de belendingen op dat moment is beschreven.

DLP / R-DLP

Indien er gewerkt moet worden met of in verontreinigde bodem, dan moet er volgens de huidige wet- en regelgeving een Deskundig Leidinggevende Projecten (DLP’er) aanwezig zijn. Voor het werken in zwaar verontreinigde bodem moet er zelfs een R-DLP’er aanwezig zijn. De DLP’ers weten alles over veiligheid, gezondheid en arbeidshygiëne.

Maatvoering

Daarnaast kan onze maatvoerder de complete maatvoering op uw bouwplaats verzorgen. Hij zet o.a. de piketten uit van de paalposities. Maar ook alle overige werkzaamheden zoals inmeten, uitzetten of controleren kunnen wij voor uw gehele bouwproject verzorgen.

Bouwopruimers

Ondertussen zorgen onze bouwopruimers ervoor dat het bouwterrein keurig opgeruimd is, of ze helpen een handje mee met de timmermannen. Een goede bouwopruimer kan hét verschil maken als het gaat om ondersteunen van de timmerlieden, bouwvakkers en andere medewerkers op uw bouwproject.

Trillingsmeting

Voordat de heiwerkzaamheden starten kunnen we trillingsmeters plaatsen aan de omliggende belendingen om de trillingswaarden te monitoren. In sommige gemeenten is het monitoren van trillingsmetingen zelfs verplicht. Zodra de monitoringswerkzaamheden zijn afgerond ontvangt u een uitgebreid digitaal rapport van de trillingsmetingen.

Akoestische paalcontrole

De reeds geïnstalleerde funderingspalen kunnen akoestisch doorgemeten worden. Akoestische paalcontrole wordt toegepast om de integriteit van de funderingspaal te controleren. Dan moet u denken aan discontinuïteiten als verdikking, insnoering, verjonging, scheuren of breuken. Na iedere meetfase ontvangt u een digitaal rapport van ons.

Heitoezicht

Tijdens de heiwerkzaamheden zal een toezichthouder van Falcon TS het heitoezicht verzorgen gedurende het gehele heitraject. De heiopzichter is dagelijks op de bouwplaats aanwezig om een objectieve registratie en controle op het algehele heiproces te verkrijgen. Er wordt dagelijks een heirapportage verstrekt en na het afronden van de heiwerkzaamheden ontvangt u een digitale eindrapportage.

Palen inmeten (maatvoering)

Na het installeren van de funderingspalen dienen de palen ingemeten te worden. De palen worden gecontroleerd op misstanden. Het inmeten van de paalmisstanden wordt vaak in meerdere fases uitgevoerd. Op deze manier is er voldoende tijd voor het eventueel aanleveren van extra palen, terwijl de heistelling nog aanwezig is. Dit werkt natuurlijk kostenbesparend. U ontvangt een digitaal rapport van de ingemeten palen.

Wanneer u opzoek bent naar een betrouwbare partner voor diensten in de bouw, dan bent u bij Falcon TS in goede handen. Niet alleen vanwege de lage tarieven, maar vooral vanwege onze kennis en expertise. Bij Falcon TS beschikken wij over mensen die u kwalitatief hoogwaardige diensten leveren. Ons werk is onder te verdelen in verschillende diensten: Akoestische paalcontrole, Bouwkundige vooropname, Bouwopruimers, Deformatiemeting, DLP / R-DLP, Funderingscontrole, Heitoezicht, Hoogtemeting, Maatvoering, Scheurmeting of Trillingsmeting. Door deze diensten te combineren kunnen wij snel handelen, wat voor u weer vele voordelen oplevert voor uw bouwproject. Meer weten over wat Falcon TS kan betekenen voor uw organisatie? Klik dan op ‘Start Website’ voor meer informatie!

Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Dordrecht, Alphen aan den Rijn, Westland, Delft, Hoeksche Waard, Schiedam, Vlaardingen, Gouda, Leidschendam-Voorburg, Capelle aan den IJssel, Katwijk, Lansingerland, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Barendrecht, Ridderkerk, Zwijndrecht, Leiderdorp, Sliedrecht

Alphen Aan Den Rijn, Alblasserdam, Berendrecht, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Botlek, Brielle, Capelle aan den IJssel, Den Haag, Dordrecht, Delft, Scheveningen, Den Haag, Ypenburg, Den Hoorn, Dirksland, Dordrecht, Europoort, Gouda, Gorinchem, Geervliet, Hellevoetsluis, Hardinxveld Giessendam, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Heenvliet, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Hoek van Holland, Katwijk, Kinderdijk, Krimpen aan den IJssel, Leiden, Leerdam, Leiderdorp, Leidschendam, Maassluis, Maasdijk, Maasland, Maasvlakte, Middelharnis, Mijnsheerenland, Monster, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuw-Beijerland, Nieuw-Lekkerland, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nieuwkoop, Noordwijk, Noordwijkerhout, Nootdorp, Oud-Beijerland, Ouddorp, Ouderkerk aan den IJssel, Papendrecht, Pernis, Pijnacker, Poortugaal, Rotterdam, Reeuwijk, Rhoon, Ridderkerk, Rozenburg, Spijkenisse, ‘s-Gravenzande, Sassenheim, Schiedam, Sliedrecht, Sommelsdijk, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Voorhout, Voorschoten, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Wateringen, Zoetermeer, Zevenhuizen, Zoetermeer

ADRES
Olympiaweg 28A
3077 AL Rotterdam
TELEFOONNUMMER

E-MAILADRES

}
OPENINGSTIJDEN
Maandag - Vrijdag
07:00 - 18:00
Zaterdag - Zondag
BEDRIJFSGEGEVENS
KvK-nummer: 81501536
Btw-nummer: NL862117446B01
WEBNAVIGATIE
Home

Diensten

Akoestische paalcontrole

Bouwkundige metingen

Bouwkundige vooropname

Bouwopruimers

DLP / R-DLP

Funderingscontrole

Heitoezicht

Maatvoering

Trillingsmeting

Projecten

Over ons

Nieuws

Vacature

Contact

falcon technical services logo

E-mail ons